Κριστιάνο Ρονάλντο Γκολ / Μέσι VS Ρονάλντο, τα στατιστικά τους όταν… ανταμώνουν / Πανδαιμόνιο στο «ολντ τράφορντ», με τους φίλους των γηπεδούχων να χειροκροτούν όρθιοι τον πορτογάλο σταρ.

Όλα τα γκολ του πορτογάλου σούπερ σταρ στην πρώτη του χρονιά στο ιταλικό πρωτάθλημα και τη γιουβέντους, . Ο θρύλος των θρύλων, ο ρέκορντμαν κριστιάνο ρονάλντο, πίστευε στην ανατροπή, ζήτησε την υποστήριξη του κοινού και με γκολ στο 95' οδήγησε τη . Πραγματικός μύθος… οι κορυφαίοι σκόρερ στην ιστορία (επίσημα):. Όλα τα γκολ του «ιταλού» κριστιάνο ρονάλντο (vid). * περισσότερα γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος.

‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021. Τζορτζίνα Ροντρίγκες: Η σειρά εσωρούχων της σε… βγάζει από
Τζορτζίνα Ροντρίγκες: Η σειρά εσωρούχων της σε… βγάζει από from www.sportime.gr
Ο πορτογάλος σούπερ σταρ είναι κορυφαίος και στα γκολ στο champions league με 136 τέρματα έναντι των 120 του μέσι, ενώ, απολαμβάνει την 1η θέση . Ο «cr7» επέστρεψε στο όλντ τράφορντ, αποθεώθηκε από τον κόσμο της μάντσεστερ γιουνάιτεντ και συνδύασε το ντεμπούτο του . * περισσότερα γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος. Ο κριστιάνο ρονάλντο έγινε πρώτος ευρωπαίος . Όλα τα γκολ του «ιταλού» κριστιάνο ρονάλντο (vid). Τα συνολικά γκολ καριέρας του ρονάλντο: Όλα τα γκολ του πορτογάλου σούπερ σταρ στην πρώτη του χρονιά στο ιταλικό πρωτάθλημα και τη γιουβέντους, . Πανδαιμόνιο στο «ολντ τράφορντ», με τους φίλους των γηπεδούχων να χειροκροτούν όρθιοι τον πορτογάλο σταρ.

Ο κριστιάνο ρονάλντο έγινε πρώτος ευρωπαίος .

* περισσότερα γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος. Τα συνολικά γκολ καριέρας του ρονάλντο: Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Cristiano ronaldo has to score 43 more . Πανδαιμόνιο στο «ολντ τράφορντ», με τους φίλους των γηπεδούχων να χειροκροτούν όρθιοι τον πορτογάλο σταρ. Όλα τα γκολ του πορτογάλου σούπερ σταρ στην πρώτη του χρονιά στο ιταλικό πρωτάθλημα και τη γιουβέντους, . Ο πορτογάλος σούπερ σταρ είναι κορυφαίος και στα γκολ στο champions league με 136 τέρματα έναντι των 120 του μέσι, ενώ, απολαμβάνει την 1η θέση . Ο «cr7» επέστρεψε στο όλντ τράφορντ, αποθεώθηκε από τον κόσμο της μάντσεστερ γιουνάιτεντ και συνδύασε το ντεμπούτο του . Όλα τα γκολ του «ιταλού» κριστιάνο ρονάλντο (vid). Ο θρύλος των θρύλων, ο ρέκορντμαν κριστιάνο ρονάλντο, πίστευε στην ανατροπή, ζήτησε την υποστήριξη του κοινού και με γκολ στο 95' οδήγησε τη . Ο κριστιάνο ρονάλντο έγινε πρώτος ευρωπαίος . Πραγματικός μύθος… οι κορυφαίοι σκόρερ στην ιστορία (επίσημα):. Έτσι έφτασε τα 115 γκολ, τα περισσότερα από όλους σε επίπεδο εθνικής ομάδας.

Πανδαιμόνιο στο «ολντ τράφορντ», με τους φίλους των γηπεδούχων να χειροκροτούν όρθιοι τον πορτογάλο σταρ. * περισσότερα γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος. Ο «cr7» επέστρεψε στο όλντ τράφορντ, αποθεώθηκε από τον κόσμο της μάντσεστερ γιουνάιτεντ και συνδύασε το ντεμπούτο του . Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: ‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021.

Ο κριστιάνο ρονάλντο έγινε πρώτος ευρωπαίος . (Î'ίντεο) Το πρώτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο με την
(Î'ίντεο) Το πρώτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο με την from www.kerkida.net
Ο «cr7» επέστρεψε στο όλντ τράφορντ, αποθεώθηκε από τον κόσμο της μάντσεστερ γιουνάιτεντ και συνδύασε το ντεμπούτο του . Ο πορτογάλος σούπερ σταρ είναι κορυφαίος και στα γκολ στο champions league με 136 τέρματα έναντι των 120 του μέσι, ενώ, απολαμβάνει την 1η θέση . Πραγματικός μύθος… οι κορυφαίοι σκόρερ στην ιστορία (επίσημα):. Τα συνολικά γκολ καριέρας του ρονάλντο: Ο θρύλος των θρύλων, ο ρέκορντμαν κριστιάνο ρονάλντο, πίστευε στην ανατροπή, ζήτησε την υποστήριξη του κοινού και με γκολ στο 95' οδήγησε τη . Έτσι έφτασε τα 115 γκολ, τα περισσότερα από όλους σε επίπεδο εθνικής ομάδας. Cristiano ronaldo has to score 43 more . Πανδαιμόνιο στο «ολντ τράφορντ», με τους φίλους των γηπεδούχων να χειροκροτούν όρθιοι τον πορτογάλο σταρ.

Ο «cr7» επέστρεψε στο όλντ τράφορντ, αποθεώθηκε από τον κόσμο της μάντσεστερ γιουνάιτεντ και συνδύασε το ντεμπούτο του .

Όλα τα γκολ του «ιταλού» κριστιάνο ρονάλντο (vid). Ο «cr7» επέστρεψε στο όλντ τράφορντ, αποθεώθηκε από τον κόσμο της μάντσεστερ γιουνάιτεντ και συνδύασε το ντεμπούτο του . Πανδαιμόνιο στο «ολντ τράφορντ», με τους φίλους των γηπεδούχων να χειροκροτούν όρθιοι τον πορτογάλο σταρ. Όλα τα γκολ του πορτογάλου σούπερ σταρ στην πρώτη του χρονιά στο ιταλικό πρωτάθλημα και τη γιουβέντους, . * περισσότερα γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος. Τα συνολικά γκολ καριέρας του ρονάλντο: Cristiano ronaldo has to score 43 more . Πραγματικός μύθος… οι κορυφαίοι σκόρερ στην ιστορία (επίσημα):. Έτσι έφτασε τα 115 γκολ, τα περισσότερα από όλους σε επίπεδο εθνικής ομάδας. Ο θρύλος των θρύλων, ο ρέκορντμαν κριστιάνο ρονάλντο, πίστευε στην ανατροπή, ζήτησε την υποστήριξη του κοινού και με γκολ στο 95' οδήγησε τη . Ο κριστιάνο ρονάλντο έγινε πρώτος ευρωπαίος . Ο πορτογάλος σούπερ σταρ είναι κορυφαίος και στα γκολ στο champions league με 136 τέρματα έναντι των 120 του μέσι, ενώ, απολαμβάνει την 1η θέση . Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά:

Πανδαιμόνιο στο «ολντ τράφορντ», με τους φίλους των γηπεδούχων να χειροκροτούν όρθιοι τον πορτογάλο σταρ. Όλα τα γκολ του «ιταλού» κριστιάνο ρονάλντο (vid). Πραγματικός μύθος… οι κορυφαίοι σκόρερ στην ιστορία (επίσημα):. ‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021. Ο κριστιάνο ρονάλντο έγινε πρώτος ευρωπαίος .

Τα συνολικά γκολ καριέρας του ρονάλντο: ΜΟΝΤΡΙΤΣ: "Μας λείπει ο Ρονάλντο και τα 50 γκολ του
ΜΟΝΤΡΙΤΣ: "Μας λείπει ο Ρονάλντο και τα 50 γκολ του from www.kerkida.net
Όλα τα γκολ του «ιταλού» κριστιάνο ρονάλντο (vid). * περισσότερα γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος. Ο «cr7» επέστρεψε στο όλντ τράφορντ, αποθεώθηκε από τον κόσμο της μάντσεστερ γιουνάιτεντ και συνδύασε το ντεμπούτο του . Όλα τα γκολ του πορτογάλου σούπερ σταρ στην πρώτη του χρονιά στο ιταλικό πρωτάθλημα και τη γιουβέντους, . Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Ο πορτογάλος σούπερ σταρ είναι κορυφαίος και στα γκολ στο champions league με 136 τέρματα έναντι των 120 του μέσι, ενώ, απολαμβάνει την 1η θέση . ‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021. Ο θρύλος των θρύλων, ο ρέκορντμαν κριστιάνο ρονάλντο, πίστευε στην ανατροπή, ζήτησε την υποστήριξη του κοινού και με γκολ στο 95' οδήγησε τη .

Ο θρύλος των θρύλων, ο ρέκορντμαν κριστιάνο ρονάλντο, πίστευε στην ανατροπή, ζήτησε την υποστήριξη του κοινού και με γκολ στο 95' οδήγησε τη .

Ο πορτογάλος σούπερ σταρ είναι κορυφαίος και στα γκολ στο champions league με 136 τέρματα έναντι των 120 του μέσι, ενώ, απολαμβάνει την 1η θέση . Ο θρύλος των θρύλων, ο ρέκορντμαν κριστιάνο ρονάλντο, πίστευε στην ανατροπή, ζήτησε την υποστήριξη του κοινού και με γκολ στο 95' οδήγησε τη . Πανδαιμόνιο στο «ολντ τράφορντ», με τους φίλους των γηπεδούχων να χειροκροτούν όρθιοι τον πορτογάλο σταρ. Όλα τα γκολ του «ιταλού» κριστιάνο ρονάλντο (vid). Όλα τα γκολ του πορτογάλου σούπερ σταρ στην πρώτη του χρονιά στο ιταλικό πρωτάθλημα και τη γιουβέντους, . Ο «cr7» επέστρεψε στο όλντ τράφορντ, αποθεώθηκε από τον κόσμο της μάντσεστερ γιουνάιτεντ και συνδύασε το ντεμπούτο του . Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Τα συνολικά γκολ καριέρας του ρονάλντο: Έτσι έφτασε τα 115 γκολ, τα περισσότερα από όλους σε επίπεδο εθνικής ομάδας. * περισσότερα γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος. Cristiano ronaldo has to score 43 more . Πραγματικός μύθος… οι κορυφαίοι σκόρερ στην ιστορία (επίσημα):. ‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021.

Κριστιάνο Ρονάλντο Γκολ / Μέσι VS Ρονάλντο, τα στατιστικά τους όταν… ανταμώνουν / Πανδαιμόνιο στο «ολντ τράφορντ», με τους φίλους των γηπεδούχων να χειροκροτούν όρθιοι τον πορτογάλο σταρ.. Πανδαιμόνιο στο «ολντ τράφορντ», με τους φίλους των γηπεδούχων να χειροκροτούν όρθιοι τον πορτογάλο σταρ. Ο κριστιάνο ρονάλντο έγινε πρώτος ευρωπαίος . Ο θρύλος των θρύλων, ο ρέκορντμαν κριστιάνο ρονάλντο, πίστευε στην ανατροπή, ζήτησε την υποστήριξη του κοινού και με γκολ στο 95' οδήγησε τη . Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Έτσι έφτασε τα 115 γκολ, τα περισσότερα από όλους σε επίπεδο εθνικής ομάδας.

Τα συνολικά γκολ καριέρας του ρονάλντο: κριστιάνο ρονάλντο. Ο «cr7» επέστρεψε στο όλντ τράφορντ, αποθεώθηκε από τον κόσμο της μάντσεστερ γιουνάιτεντ και συνδύασε το ντεμπούτο του .

Comments